Om Behandler og Akupunktur

Anders Dupont

EXAM. RAB. Akupunktør, Kinesisk Urtemediciner, Tai Chi / Qi Gong instruktør, Qi Gong healer, Helsekostvejleder.

Anders tog sit første akupunkturkursus i 1996 og har siden 2000 levet af faget. Han har erfaring fra flere klinikker, akupunktur skoler og rejser i Kina. Medlem af Praktiserende Akupunktører og RAB registreret. https://aku-net.dk/for-patienter/vaerd-at-vide-om-akupunktur/

Den kinesiske lægekunst og dens viden om behandling af en bred vifte af sygdomme og mentale ubalancer, har været omdrejningspunktet i Menla Akupunktur klinik gennem de sidste 20 år.

Anders har specialiseret sig i puls og tunge diagnose og udviklet en særlig klartfølende teknik, hvor han i en empatisk atmosfære hjælper dig til at genfinde din naturlige balance fysisk og psykisk.

I Menla klinik anvendes både klassisk kinesisk akupunktur, japansk akupunktur, medicinsk akupunktur og en række andre terapier – alt efter ubalancens karakter som: Akupressur, Median Massage, Cupping, Moxa terapi, Kostvejledning, Yin/Yang kost, Kinesisk urtemedicin og Qi Gong healing m.m.

Hvad er akupunktur?


Akupunktur er en behandlingsform, som har eksisteret igennem flere tusinde år. Omkring 500 millioner kinesere bliver behandlet med akupunktur hvert år.

Akupunktur betyder nåle-indstik. Akupunkturbehandling udføres med tynde sterile nåle, som stimuleres i akupunkturpunkter, triggerpunkter, nerveplexpunkter og behandlingskrævende punkter på kroppen.

Akupunktur kan afhjælpe og lindre en række symptomer og lidelser. Der er stærk evidens for en lang række lidelser, hvor akupunktur har sin effekt. Mange patientforeninger anbefaler også brugen af akupunktur, ligesom akupunktur bruges mere og mere i sundhedsvæsenet.

Akupunktur bruges blandt andet til: smerter i bevægeapparatet, stress, styrkelse af energiniveau, ubalancer i fordøjelsessystemet, psykiske ubalancer, træthed, søvnproblemer, svimmelhed m.m.

Er du i tvivl om akupunktur virker for din ubalance, er du velkommen til at ringe 28263096